Tengok sini. :)

Okay, lama sangat dah tak update mailuvly belog nih.. Padahal ari2 aku duk jenguk si dia nih, tapi tak sampai hati pulak nak update. whahaha! Ape kabar anda yang baca belog ni? lau ade time taceh.. ;) hope baik2 saje kan. First kes yang nak di bentangkan kat sini ialah..

OMG OMG OMG! KakLong aku dah bertunang! Alhamdulilllah semuanya dah berjalan lancar. Dan paksu aku pun dah selamat diijabkabul. so, sekarang adik2 belah mak aku semua dah kawin. belah abah ade dua orang lagi. then, who next?? haha. Aku lah kan. ^^.

tolak tepi cite tu. Ni pasal aku pergi kem teambuilding kat Taman Negara Kuala Koh, Gua Musang.  Team building ni bawah kelab High Achievers Club, DAN! Program ni bertembung *dush* dengan progrm part1 kos aku, Image Newbie Week. Persatuan fakulti kos Information Management. Aku kena pergi kem tu sbb sem lepas dah tak pergi. sob sob.. aku nak sgt join prgm image tu. tapi ape daya... Malam last tu tekad aku nak pergi. haha jumpa ngn kwan and adik2.. banyak psembahan yg mnarik dapat tengok..


Arrgghh ape lagi nak cakap nih. haa hah, sekarang aku kat umah tengah berrrrcuti mid sem break. keje aku online fesbuk je hari2. assignment pon hanya sampingan je. whee~


sarung cincin tunang



yang ni time sambut menantu. kat kg aku. dekat ngn stesen krtapi. bolehla bgmbr kat sini.





kitorang duk lam khemah :) *team building



benda ni best! 




kat perkampungan orang asli.

pembentangan grup tuk proposal


dah nak balik~ 


done ! :)






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...